понедељак, 4. новембар 2019.

Jelinek: Handke je Nobelovu nagradu zaslužio deset puta

Politika pre 10 sati

BEČ – Ranija dobitnica Nobelove nagrade za književnost iz Austrije Elfride Jelinek istakla je danas da je „veliki pesnik Peter Handke Nobelovu nagradu zaslužio deset puta”. Jelinek se tim rečima uključila u debatu o opravdanosti odluke o dodeli… »

Jelinek: Handke je Nobelovu nagradu zaslužio deset puta - Blic pre 13 sati

Ranija dobitnica Nobelove nagrade za književnost iz Austrije Elfride Jelinek istakla je danas da je "veliki pesnik Peter Handke Nobelovu nagradu zaslužio deset puta". Jelinek se tim rečima uključila u debatu o opravdanosti odluke o dodeli Nobelove… »

I dalje se trese zbog Nobela: "Handke je nagradu zaslužio deset puta" - B92 pre 17 sati

Ranija dobitnica Nobelove nagrade za književnost iz Austrije Elfride Jelinek istakla je danas da je "veliki pesnik Peter Handke Nobelovu nagradu zaslužio deset puta". Elfride Jelinek se tim rečima uključila u debatu o opravdanosti odluke o dodeli… »

Jelinek: Handke je Nobelovu nagradu zaslužio „deset puta“ - Vesti online pre 19 sati

Ranija dobitnica Nobelove nagrade za književnost iz Austrije Elfride Jelinek istakla je danas da je „veliki pesnik Peter Handke Nobelovu nagradu zaslužio deset puta“. Jelinek se tim rečima uključila u debatu o opravdanosti odluke o dodeli Nobelove… »

Elfride Jelinek: Handke je Nobelovu nagradu zaslužio deset puta - Dnevnik pre 19 sati

BEČ: Ranija dobitnica Nobelove nagrade za književnost iz Austrije Elfride Jelinek istakla je danas da je "veliki pesnik Peter Handke Nobelovu nagradu zaslužio deset puta". Jelinek se tim rečima uključila u debatu o opravdanosti odluke o dodeli… »

Нема коментара:

Постави коментар