понедељак, 28. октобар 2019.

Preminuo sovjetski disident i pisac Vladimir Bukovski

Blic------------

--Sovjetski disident i pisac Vladimir Bukovski preminuo je u nedelju u Kembridžu, u Engleskoj, u 76 godini. Kako je saopšteno, Bukovski je "umro u bolnici, od zastoja srca, a njegovo zdravlje poslednjih godina bilo je loše". Bukovski je bio poznat u… »


Preminuo sovjetski disident i pisac Vladimir Bukovski

Radio 021 pre 1 sat
Sovjetski disident i pisac Vladimir Bukovski preminuo je u 76. godini. Bukovski je preminuo od zastoja srca u bolnici u Kembridžu. Agencija Tas navodi da je njegovo zdravlje poslednjih godina bilo loše. On je 1972. godine osuđen na dve godine robije i… »

Preminuo sovjetski disident i pisac Vladimir Bukovski

Blic pre 1 sat
Sovjetski disident i pisac Vladimir Bukovski preminuo je u nedelju u Kembridžu, u Engleskoj, u 76 godini. Kako je saopšteno, Bukovski je "umro u bolnici, od zastoja srca, a njegovo zdravlje poslednjih godina bilo je loše". Bukovski je bio poznat u… »

Preminuo Vladimir Bukovski / Vesti online pre 1 sat

Sovjetski disident i pisac Vladimir Bukovski preminuo je u nedelju u Kembridžu, u Engleskoj, u 76 godini. Kako je saopšteno, Bukovski je „umro od zastoja srca u bolnici, a njegovo zdravlje poslednjih godina bilo je loše“. Bukovski je bio poznat u… »

Preminuo čuveni sovjetski pisac Vladimir Bukovski

Večernje novosti pre 1 sat
Pisac je kako je saopšteno "umro od zastoja srca u bolnici, a njegovo zdravlje poslednjih godina bilo je loše" Sovjetski disident i pisac Vladimir Bukovski preminuo je u nedelju u Kembridžu, u Engleskoj, u 76 godini. Kako je saopšteno, Bukovski je… »

Preminuo Vladimir Bukovski

B92 pre 1 sat
Sovjetski disident i pisac Vladimir Bukovski preminuo je u nedelju u Kembridžu, u Engleskoj, u 76 godini. Kako je saopšteno, Bukovski je "umro od zastoja srca u bolnici, a njegovo zdravlje poslednjih godina bilo je loše". Bukovski je bio poznat u… »

Нема коментара:

Постави коментар