уторак, 16. децембар 2014.

LOREJN PASKAL: ZDRAVIJE IZ RERNE




NEODOLJIVA LOREJN PASKAL
PREKO MILION PRODATIH KULINARSKIH KNJIGA

Karijeru je započela kao manekenka, ali je kuvanje oduvek bilo njena najveća strast. Kao vrhunski šef se oprobala u najprestižnijim restoranima sveta, a javnosti je postala poznata putem TV ekrana, zahvaljujući svom zabavnom i „zaraznom“ stilu kuvanja. Naravno, u pitanju je neodoljiva Lorejn Paskal.
Svojom jednostavnošću i specifičnom estetikom, njeni recepti prosto plene. Zato su sve njene knjige postale bestseleri, prodati u preko milion primeraka.
Knjiga pred vama, Zdravije iz rerne, posvećena je modernoj, brzoj i aktivnoj kuhinji. U njoj je Lorejn želela da pokaže da zdrava ishrana ne podrazumeva odricanje od svih lepih stvari u životu! Tako je započeo dugi niz eksperimenata u kojima joj je pomagao ceo tim profesionalnih nutricionista. Plodovi njenog rada sabrani su u ovoj knjizi sa 100 originalnih recepata i isto toliko vrhunskih ilustracija za niskokalorična jela iz rerne, koja su ipak izuzetno ukusna i zabavna za pripremu. Na vama je samo da bez griže savesti uživate u ovim "antistres" receptima – od klasičnih hlebova i slanih jela, preko biskvita i keksića, pa sve do božanstvenih torti i kolača...

Po akcijskoj ceni od 2499 dinara i uz besplatnu dostavu, ovu sjajnu knjigu možete poručiti OVDE

Vaš Booking

Нема коментара:

Постави коментар