недеља, 24. фебруар 2019.

"Mešu Selimović" dele Alek Vukadinović i Milo Lompar



"Mešu Selimović" dele Alek Vukadinović i Milo Lompar

 B92

Nagrada " Meša Selimović", koju dodeljuje kompanija "Večernje novosti", pripala je za 2018. godinu ravnopravno Aleku Vukadinoviću za zbirku poezije "U vatri se Bog odmara", u izdanju "Konrasa", i Milu Lomparu za studiju "Crnjanski - biografija jednog sećanja", u izdanju "Pravoslavne reči".
Za nagradu, jednu od najprestižnijih u regionu za literarno delo na srpskom jeziku, glasao je, po 31. put, Veliki žiri "Večernjih novosti" u kome je bilo 60 istaknutih književnih kritičara, teoretičara i književnih istoričara.... »

''Meša Selimović" Vukadinoviću i Lomparu

 RTS pre 2 sata
RTS: ''Meša Selimović" Vukadinoviću i Lomparu
Književna nagrada "Meša Selimović", koju dodeljuje kompanija "Večernje novosti", pripala je za 2018. godinu ravnopravno Aleku Vukadinoviću za zbirku poezije "U vatri se Bog odmara", u izdanju "Konrasa" i Milu Lomparu za studiju "Crnjanski – biografija jednog sećanja", u izdanju "Pravoslavne reči".
Za jednu od najprestižnijih literarnih nagrada na srpskom jeziku, glasao je, po 31. put, Veliki žiri "Večernjih novosti" sastavljen od 60 istaknutih književnih kritičara, teoretičara i književnih istoričara, različitih... »

Nagradu „Meša Selimović” dele Alek Vukadinović i Milo Lompar

 Politika pre 2 sata
Nagrada „Meša Selimović”, koju dodeljuje kompanija „Večernje novosti”, pripala je za 2018. godinu ravnopravno Aleku Vukadinoviću za zbirku poezije „U vatri se Bog odmara”, u izdanju „Konrasa”, i Milu Lomparu za studiju „Crnjanski - biografija jednog osećanja”, u izdanju „Pravoslavne reči”. Za... »

Nagradu "Meša Selimović" dele Alek Vukadinović i Milo Lompar

 RTV pre 3 sata
RTV: Nagradu "Meša Selimović" dele Alek Vukadinović i Milo Lompar
BEOGRAD - Nagrada " Meša Selimović", koju dodeljuje kompanija "Večernje novosti", pripala je za 2018. godinu ravnopravno Aleku Vukadinoviću za zbirku poezije "U vatri se Bog odmara", u izdanju "Konrasa", i Milu Lomparu za studiju "Crnjanski - biografija jednog sećanja", u izdanju "Pravoslavne reči".
Za nagradu, jednu od najprestižnijih u regionu za literarno delo na srpskom jeziku, glasao je, po 31. put, Veliki žiri "Večenjih novosti" u kome je bilo 60 istaknutih književnih kritičara, teoretičara i književnih istoričara.... »

"Mešu Selimović" dele Alek Vukadinović i Milo Lompar

 Večernje novosti
Nagrada " Meša Selimović" pripala je ravnopravno Aleku Vukadinoviću za zbirku poezije "U vatri se Bog odmara", i Milu Lomparu za studiju "Crnjanski - biografija jednog sećanja"
Nagrada " Meša Selimović", koju dodeljuje kompanija "Večernje novosti", pripala je za 2018. godinu ravnopravno Aleku Vukadinoviću za zbirku poezije "U vatri se Bog odmara", u izdanju "Konrasa", i Milu Lomparu za studiju... »

Нема коментара:

Постави коментар