уторак, 1. децембар 2015.

ENTONI BORDEJN U VULKANOVIM KNJIŽARAMA


Knjige "Poverljivo iz kuhinje" i "Kuvareva turneja" svakako najvećeg pustolova i ubedljivo najtalentovanijeg pisca među poznatim kuvarima, Entonija Bordejna, po promotivnoj ceni od 699 dinara možete da kupite isključivo u Vulkanovim knjižarama.

U Japanu jede tradicionalni fugu, u Kambodži obilazi Streljački klub u Pnom Penu, gde se lokalna jela serviraju zajedno sa čitavim arsenalom oružja. U Sajgonu je, pre nego što je na delti Mekonga probao zmiju sa Vijetkongovcima, poslužen srcem žive kobre. Jedno portugalsko selo je mesecima tovilo svinju, specijalno za njegov dolazak... Pa, gde ćete naći boljeg saputnika za avanturu!?
Bordejnove priče su sočne, strastvene i nepredvidive, bez obzira da li opisuje svoje prve ostrige u Žirondi, bednu poziciju perača sudova u bučnom i jeftinom ribljem restoranu, iskustvo u restoranu Reinbow Room na vrhu Rokfeler centra, dilere droge u Ist Vilidžu, Tokio, Pariz, Njujork... Čitajući ovu knjigu, shvatićete da vam je potekla voda na usta i tražićete od šefa još.

Нема коментара:

Постави коментар