Neko ume da kuva, neko ume da piše.
Entoni Bordejn ima tu neverovatnu sreću da obe te stvari radi fantastično.
Niko ne ume da piše o kuvanju kao on!
Posle dva avanturistička i putopisna beletristička bestselera, pred nama je sada i njegov kuvar sa preko stotinu vrhunskih recepata francuske kuhinje, ilustrovan impresivnim fotografijama. U pitanju su recepti njujorške braserije Les Halles, čijoj je popularnosti i sam veoma doprineo. Ova knjiga će vam omogućiti jedinstveno iskustvo - da u Bordejnovu kuhinju uđete "na mala vrata", kao njegov šegrt, i da od njega učiti kao da je tu, pred vama.
Ne kažemo da ne ume da bude prgav i strog učitelj, ali vam garantujemo da ćete se zabaviti i uživati! I, naravno, postaćete pravi poznavalac francuske kuhinje!
U PRETPRODAJI, PO PROMOTIVNOJ CENI OD 2399 DINARA,
KNJIGU RECEPTI BRASERIJE LES HALLES NAJKONTROVERZNIJEG OD SVIH SLAVNIH KUVARA, ENTONIJA BORDEJNA, MOŽETE DA
PORUČITE OVDE
DOSTAVA JE BESPLATNA!
Нема коментара:
Постави коментар